Gruodžio 20 dieną Dzūkijos pagrindinėje mokykloje vyko kalėdinis šachmatų turnyras. Jo metu dalyviai rungėsi skirtingose amžiaus grupėse: 1 – 4 ir 5 – 6 klasių mokiniai. Šventiniame turnyre dėl direktorės įsteigtų apdovanojimų kovojo net 40 dalyvių. Turnyro metu mokiniai dalinosi sukaupta patirtimi ir šachmatų žaidimo subtilybėmis. Čia kiekvienas parodė savo įgūdžius, linksmai ir turiningai praleido laiką, ir buvo visai nesvarbu kiek laiko žaidžia šachmatais. Šiemet sulaukėme ne tik aktyvių, bet ir stiprių šachmatininkų.

Sveikiname su pergale: 1 – 4 klasių grupėje: I vieta – Lukas Gutauskas 4a klasė, II vieta – Dovydas Belij 2b klasė, III vieta – Ignas Rusonis 1a klasė. Vyresniųjų 5 – 6 klasių laimėtojai: I vieta – Adrijus Jalmokas 6d klasė, II vieta – Estrėja Ivoškaitė 5b klasė, III vieta – Rokas Čižikas 6d.

Padėka ir aplodismentai mūsų mokyklos direktorei Vilijai Sušinskienei už šachmatų sporto papuliarinimą, pradinių klasių skyriaus vedėjai Danutei Aukštikalnienei už nuolatinį rūpestį irteisėjui Antanui Kalinauskui už objektyvų vertinimą.

Vyr. mokytoja Asta Vieraitienė, mokytoja metodininkė Sonata Vosylienė