Drėgnu, apniukusiu, bet nešaltu oru šiemet vyko Alytaus mokinių rudens kroso bėgimo varžybos.

Labai gerai, galingai ir pergalingai pasirodė mūsų Dzūkijos pagrindinės mokyklos mokiniai.

Mergaičių 500 metrų bėgimo grupėje, kur vyko du bėgimai mūsų mokyklos jaunosios bėgikas Neda Baranauskaitė 7c ir Kotryna Dumbliauskaitė 6c klasės iškovojo atitinkamai antrą ir trečią vietas iš 18 dalyvių tarpo. Sveikiname, mergaites, su gražiu startu!!!

Mergaičių 7-8 klasių grupėje 1 km. bėgime gerai pasirodė 8a kl. mokinė Gabija Šakalytė, iškovojo 6 vietą iš 12 bėgikių tarpo ir pelnė mūsų mokyklai 10 taškų.

Labiausiai mus visus nustebino, savo puikiu, galingu pasirodymu mūsų aštuntokai: Arnas Abramavičius, Irmantas Dumbliauskas, Harminas Dzenkauskas-visa mūsų trijulė finišavo pirmi, nepalikdami kitiems bėgikams jokių šansų. Tikri, šaunuoliai, tie mūsų bėgikai-nuoširdžiai sveikiname su fantastišku pasirodymu!!! Neveltui jie yra Lietuvos keturkovės vicečempionai!!!

Apibendrinant rudens kroso mokinių varžybas reikia pažymėti, kad mūsų mokyklos mokiniai, taip šauniai miesto kroso varžybose dar nebuvo pasirodę, bet daug ir nuoširdžiai dirbant visada būna ir pirmas, geras kartas. Mūsų mokyklos mokinių komanda surinkusi 109 taškus pirmą kartą iškovojo gražią, gerą antrąją komandinę vietą, nusileisdami tik sportiškajai šv. Benedikto gimnazijai!!!

Dar kartą sveikiname mūsų šauniąją bėgikų komandą, kuri mus mokytojus, taip pasveikino su Tarptautine mokytojo diena!!! Dėkojame????

Komandos vadovas kūno kultūros mokytojas metodininkas Virginijus Šiušė