2017-11-29 ir 2017-12-04 dienomis Alytaus Likiškėlių pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko miesto mokinių krepšinio 3×3 klasių pogrupių ir finalinės varžybos. Mūsų mokyklos, trys dalyvavusios klasės, visos pateko į finalą, bet čia joms sekėsi šiek tiek skirtingai. 6a ir 7a klasių berniukams sekėsi panašiai: abi pakliuvo į finalus ir po kartą laimėję bei pralaimėję užsitikrino trečiąją vietą ir iškovojo bronzos medalius.

Kiek kitaip susiklostė ,favoritais laitytai, 8a klasės berniukų komandai. Be didesnio vargo, pakliuvusi į finalą, kuris vyko 2017-12-03 dieną Volungės pagrindinėje mokykloje, mūsų berniukai liko be medalių, ketvirtoje vietoje.

Dėl neaiškių priežasčių, vienam komandos žaidėjui, pavėlavus į varžybas, teko žaisti dviese prieš tris. Tai aišku buvo nelygios jėgos ir nors mūsų berniukai labai stengėsi ir antrose varžybose kovojo apylygiai, bet nusileido dviem taškais Likiškėlių komandai ir apmaudžiai liko ketvirti. Kartais būna ir taip, bet, kaip sakoma: nėra to blogo, kad neišeitų į gerą.