Artėjant Vėlinėms, visi skiriame dėmesį kapų tvarkymui, prisimename išėjusiuosius. O Vėlinių naktį kapai skęsta žvakių šviesoje, kuri simbolizuoja gyvųjų ir mirusiųjų pasaulių ryšį.

Spalio 20 dieną, prieš pat mokinių rudens atostogas,  7a ir 7 specialiosios klasės mokiniai  jaukiai praleido popietę, skirtą Vėlinių šventei prisiminti. 7a klasės mokinės Liepa ir Gabija papasakojo apie Vėlinių šventę, jos senąsias tradicijas. Vėliau visiems paruošė Kahoot žinių pasitikrinimo žaidimą.

Antrą susitikimo dalį sudarė kūrybinės dirbtuvės. Jas organizavo mokytoja Asta Zienkienė. Visi mokiniai darbingai šurmuliavo kurdami Vėlinių žibintus, kuriais puoš apleistus kapelius.

Kad būtų dar šilčiau, 7a klasės mokiniai vaišino svečius ir mokytojus šilta arbata, kūrė Wordart programa Draugystės širdį, padlet lentoje dalinosi mintimis apie netradicines pamokas. ,,Jaučiau ramybę, šilumą ,meilę, draugiškumą, pagalbą.“,-teigia 7a klasės mokinys Arminas. ,,Aš mačiau, kaip visi mes mokame gražiai sutarti ir dirbti. <…> Supratau, kad visi galime sutarti ir priimti vieni kitus. Norėčiau, kad dažniau būtų tokių  pamokų, labai patiko drauge kurti, gerti arbatą.“,-mintimis dalinasi  Adas Čeponis.

Širdžių šiluma pulsavo visa klasė, aplinkui tvyrojo draugystė ir jaukumas.

                                                                                                      Idėjos iniciatorės

7a kl. auklėtoja Renata Dudzinskienė, 7 specialiosios kl. auklėtoja Asta Zienkienė