2018-03-17 dieną, penktadienį mokykloje vyko tradicinė mokinių ,,Krepšinio Žvaigždžių“ diena. Joje dalyvavo 7-8-10 ir specialiųjų klasių mokinių komandos. Mokiniai, kurie yra neabejingi sportui ir antrąjai Lietuvos religijai-krepšiniui. Programoje buvo numatytos keturios rungtys, konkursai, varžybos. Pirmoje, krepšinio įgūdžių komandinėje estafetėje, dalyvavo 8 mokinių komandos. Trečiają vietą iškovojo 8c klasės mokiniai, antri- 8b kl. ir nugalėtojais tapo 7a klasės mokiniai. Sveikiname nugalėtojus ir prizininkus.

Antrąjame baudų metimo ,,Bauduko“ konkurse nugalėtojais tapo 7c klasės komanda, antri- 8c  ir treti specialiųjų klasių mokiniai. Sveikiname:-) Tolimojo metimo taurę mergaičių grupėje laimėjo 8a kl. mokinė Domantė Kašėtaitė. Berniukų grupėje nugalėjo 8b klasės mokinys Mindaugas Mikučionis. Sveikiname:-)

Paskutinėse krepšinio varžybose įtemtos kovos nebuvo: Vakarai (aštuntokai, kaip ir dera vyresniems, nugalėjo Rytus (jaunesnius draugus septintokus rezultatu 71:43). Naudingiausiojo žaidėjo prizas atiteko nugalėtojų komandos žaidėjui Dovydui Griškevičiui. Už gražų ir kilnų elgesį medaliais, varžybų metu ir po jų, buvo apdovanoti: Vakarų komandos žaidėjai: Arnas Abramavičius 8c kl. ir Henrikas VIšinskas 8a kl.

Apibendrinant reikia pasakyti, kad  krepšinio šventė praėjo gerai, nežiūrint keletos nesklandumų: nedalyvavo varžybose dvi klasės, gal trūko meninės dalies, muzikos. Dalyvavo 8 klasių komandos iš 10 klasių. Norėtūsi paklausti, kodėl 7d ir 8d klasės, nesugebėjo rasti 5 mokinių- neabejingų krepšiniui? Dėkojame kūno kultūros mokytojams, ūkinės dalies vedėjai už medalius, prizus , mokyklos vadovybei, už geranoriškumą ir paramą, rengiant kasmetinę-tradicinę krepšinio šventę!!!

Kūno kultūros mokytojas, šventės organizatorius: Virginijus Šiušė