Būrelio jaunieji šauliai moka aktyviai dirbti  net ir šaltuoju metų laiku karantino laikotarpiu  – kitaip tariant, stiprina ne tik mąstymą, IT gebėjimus, valią, bet ir kūną.

Kad mokymasis nebūtų nuobodus, kūrėme video apie būrelio veiklą. Originaliausiai  sukurti  pasisekė aštuntos klasės mokinei Liepai Zorubaitei, penktokui Kristupui Sketerskiui. Puikus darbas dešimtos klasės jaunųjų šaulių Eriko Vaicicko ir Tomo Butelevičiaus.

Prisimindami Sausio 13-osios įvykius, dalyvavome akcijoje “Atmintis gyva, nes liudija“. Jaunųjų šaulių namų languose sužibo pagarbos žvakės. Šeštokė Eglė Ančiukaitytė ir aštuntokė Liepa Zorubaitė dalyvavo virtualiame bėgime, skirtame žuvusiųjų atminimui.

Žiemos sporto šventė Karininko Antano Juozapavičiaus šaulių 1-ojoje rinktinėje šiemet vyko nuotoliniu būdu, dėl esamos situacijos Lietuvoje ir pasaulyje. Prie šių veiklų prisijungė ir būrelio jaunieji šauliai. Užfiksuotos ir pasidalintos pačios gražiausios šaulių sporto akimirkos ir rezultatai. Sportiškiausi dalyviai bus apdovanoti puikiais šauliškais prizais ir medaliais!

Kovo mėnesį, be pasirengimo pakopoms, pasinersime į mįslių pasaulį: ieškosime objektų, nustatysime kiek kilometrų ir kokia kryptimi jie nutolę nuo gyvenamosios vietos.

Esu dėkinga vyresniesiems šauliukams: Lukrecijai Leškevičiūtei, Liepai Zorubaitei ir Benediktui Balbieriui, kurie ne tik aktyvūs, bet ir nuostabūs pagalbininkai darbe su jaunesniais.

Kategorija : Be kategorijos