Alytaus Dzūkijos mokykla jau devintus metus puoselėja tradiciją – prieš gražiausias metų šventes suburti visą mokyklos bendruomenę į koncertą. Kokių tik jų nebuvo- ir po pasakas keliavome, ir su fėjomis draugavome, ir baltumu grožėjomės eidami angelų takais, ir po pasaulį keliavome … Šiemet gruodžio 14 dieną visus kviečiame į kalėdinius pasimatymus. Susitikimų bus įvairių- ir su pasakos veikėjais, ir su žiema, ir su dėde miegu… Tradiciniam koncertui pasirinkdami pasimatymų temą norėjome visiems priminti, kaip kalėdiniu metu svarbu bendrauti, susitikti, kalbėtis, nes bėgdami per darbus, rūpesčius kartais tai imame ir pamirštame.

Šiuo metu, kai iki koncerto liko savaitė, mūsų mokykloje pats ruošimosi įkarštis. Klasės išsirinko, su kuo norės scenoje susitikti, į kokį pasimatymą keliaus. O dabar tam pasimatymui ruošiasi. Vieni mus nuves į pasimatymą su žiema, kiti pakvies susitikti su pamėgtų kino filmų personažais, dar kiti pakvies į atsitiktinius, nesuplanuotus susitikimus, kurių gyvenime būna labai daug. Pasimatymai šokio ritmu, dainos skambesiu tikrai neprailgs, tikimės, kad dažną paskatins ne tik pasidžiaugti draugų pasirodymu, bet ir susimąstyti apie tokių susitikimų svarbą. Juk Kalėdos stebuklų metas!

Kviečiame ne tik mokyklos, bet ir miesto bendruomenę gruodžio 14 dieną 18.00 atvykti į šį koncertą Alytaus Jaunimo centro salėje. Nuo 17.00 vyks mokinių rankdarbių mugė. Pinigėliai, surinkti mugės metu, bus aukojami mūsų mokyklos mokinių šeimoms, kurioms tokia pagalba šiuo metu labai reikalinga.

Organizatoriai

Kategorija : Be kategorijos