Visada, kai ateina kažkokia gyvenimo etapo pabaiga, yra puiki proga susumuoti rezultatus- pasidžiaugti, numatyti tolimesnius tikslus, pasimokyti iš klaidų. Toks etapas tiek mokytojui, tiek mokiniui dažniausiai yra pusmečio pabaiga. Dzūkijos mokykloje jau antrus metus tapo tradicija pasibaigus pirmajam pusmečiui suorganizuoti Pusmečio pabaigos šventę.

Kadangi mokykloje mokosi daug mokinių, vienu kartu visų į aktų salę sukviesti neturime galimybės, šventė buvo organizuota atskirais koncentrais – 1-4, 5-6 ir 7-10 klasių mokiniams. Visų renginių metu vedėjai sveikino mokinius, sėkmingai pabaigus pirmą pusmetį, išpildžius sau ir tėveliams duotus pažadus, linkėjo gerų ir dar geresnių antrojo pusmečio rezultatų.

Susirinkusius mokinius pasveikino ir mokinių tarybos pirmininkė Dominyka Peciulevičiūtė. Ji pasidžiaugė mokinių tarybos suorganizuotais renginiais, akcijomis, pakvietė aktyviau visus norinčius prisidėti prie mokinių tarybos veiklos.

Mokyklos direktorė Vilija Sušinskienė pasveikino mokinius, supažindino su visos mokyklos mokinių pusmečio rezultatais, pasidžiaugė sėkmėmis, davė patarimų, kaip įveikti sunkumus. Tiems, kurie labai gerais pažymiais baigė pirmą pusmetį, kurie padarė didelę pažangą, kurie buvo aktyvūs mokyklos popamokiniame gyvenime, kurie praleido labai nedaug arba visai nepraleido pamokų direktorė įteikė padėkas. Visi, gavusieji padėkas buvo sukviesti bendroms nuotraukoms.

Šventėje susumavus pirmo pusmečio rezultatus buvo įteikti apdovanojimai akcijos ,,Uniformą dėviu- klasei prizą laimiu“ nugalėtojams. Jais tapo 7 a klasė. Direktorė jiems skyrė prizą- nemokamą ekskursiją į pasirinktą edukaciją Lietuvoje. Kitoms trims klasėms, kurios mažai kuo nusileido nugalėtojams, buvo įteikti saldūs prizai- šakočiai. Juos gavo 5a, 6a ir 8a klasės mokiniai. Dar vienas šakotis buvo įteiktas specialiųjų klasių mokiniams, kurie mokosi mūsų mokyklos patalpose, už aktyvų įsitraukimą į mokyklos gyvenimą, dalyvavimą renginiuose, pagalbą organizuojant renginius.

Kategorija : Be kategorijos